autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
350 g cus - cus, 1 manunchi de sparanghel, curatat si taiat in bucati de 5 cm, 250 g rosii cherry taiate pe jumatate, 175 g branza feta maruntita, 3 linguri otet balsamic, 2 linguri ulei extravirgin de masline, piper negru proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca.

Intre timp puneti sparanghelul la o distanta de 2,5 - 3 cm distanta fata de vasul cu apa fiarta, si acoperiti.

Tineti la abur pana se inmoaie, dar este totusi ferm, intre 4 - 7 minute, scurgeti si lasati la racit.

Amestecati sparanghelul, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Dovlecei cu parmezan

Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un

2 voturi    0 comentarii
1h
Salate de legume
Salata simplu de facut

Salata simplu de facut

Se taie rosiile in 4 bucatele, braza se taie in cubulete mici. Castraveti se taie in feliute subtiri.

1 vot    1 comentariu
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350 g cus - cus
  • 1 manunchi de sparanghel
  • curatat si taiat in bucati de 5 cm
  • 250 g rosii cherry taiate pe jumatate
  • 175 g branza feta maruntita
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei extravirgin de masline
  • piper negru proaspat macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Tocana de legume cu orez pentru iarna Tocana de legume cu orez pentru iarna

Legumele se curata si apoi se spala. Ceapa se taie julien, morcovii, patrunjelul si telina se dau pe razatoarea mare. Ardeii se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Ardei umpluti cu varza si morcovi Ardei umpluti cu varza si morcovi

Se baga tot zarzavatul la spalat si se lasa sa se zvante, apoi curatam ardeii de cotoare si seminte. Varza rosie si cea alba se curata

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci