autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
350 g cus - cus, 1 manunchi de sparanghel, curatat si taiat in bucati de 5 cm, 250 g rosii cherry taiate pe jumatate, 175 g branza feta maruntita, 3 linguri otet balsamic, 2 linguri ulei extravirgin de masline, piper negru proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca.

Intre timp puneti sparanghelul la o distanta de 2,5 - 3 cm distanta fata de vasul cu apa fiarta, si acoperiti.

Tineti la abur pana se inmoaie, dar este totusi ferm, intre 4 - 7 minute, scurgeti si lasati la racit.

Amestecati sparanghelul, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de pui cu legume si maioneza

Salata de pui cu legume si maioneza

Se spala carnea si se pune la fiert. Legumele se curata si se fierb la foc potrivit. Cartofii

2 voturi    0 comentarii
2h
Salate de legume
Salata cu sunca York

Salata cu sunca York

Se spala bine toate zarzavaturile. Taiem fasii subtiri salata verde, ardeii ii taiem fideluta, rosiile

13 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350 g cus - cus
  • 1 manunchi de sparanghel
  • curatat si taiat in bucati de 5 cm
  • 250 g rosii cherry taiate pe jumatate
  • 175 g branza feta maruntita
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei extravirgin de masline
  • piper negru proaspat macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de morcov cu maioneza si usturoi