autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
350 g cus - cus, 1 manunchi de sparanghel, curatat si taiat in bucati de 5 cm, 250 g rosii cherry taiate pe jumatate, 175 g branza feta maruntita, 3 linguri otet balsamic, 2 linguri ulei extravirgin de masline, piper negru proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca.

Intre timp puneti sparanghelul la o distanta de 2,5 - 3 cm distanta fata de vasul cu apa fiarta, si acoperiti.

Tineti la abur pana se inmoaie, dar este totusi ferm, intre 4 - 7 minute, scurgeti si lasati la racit.

Amestecati sparanghelul, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cus - cus, sparanghel si branza feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA ASORTATA

SALATA ASORTATA

Salata se spala,se scurge, se toaca sau se rupe cu mana in fasii subtiri,ceapa si usturoiul se spala

10 voturi    3 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata mixta

Salata mixta

Punem intr-un bol boabele de fasole si de porumb. Curatam, spalam si dam pe razatoarea mare morcovul

9 voturi    6 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350 g cus - cus
  • 1 manunchi de sparanghel
  • curatat si taiat in bucati de 5 cm
  • 250 g rosii cherry taiate pe jumatate
  • 175 g branza feta maruntita
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei extravirgin de masline
  • piper negru proaspat macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci gratinate cu branza si nuci