Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, timp de 15min. Se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie punem uleiul si calim putin dovleceii (4-5 min), trebuie sa ramana putin mai tari. Punem sare si piper pe ei in timp ce sunt pe foc.
Scurgem tonul de ulei, sau apa.
Intr-un vas punem orezul scurs, morcovi, tonul, maslinele taiate, dovleceii caliti, maioneza, zeama de lamiae, busuioc , oregano, potrivim de sare si piper.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii