autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu fasole

Autor: nico (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nico (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
200 gr - fasole rosii (boabe), 100 gr - porumb (boabe), 100 gr - gogosari marinati, O ceapa taiata pestisor, patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se pun pun intr-un vas si se amesteca usor.
Pentru a prepara acest gen de salata eu folosesc gogosari marinati, pusi de toamna la borcan.
Salata este mai savuroasa daca se adauga si sosul in care au stat gogosarii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
salata de pastai de fasole cu usturoi granulat

salata de pastai de fasole cu usturoi granulat

Se curata, spala pastaile de fasole, se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce s-au racorit, se amesteca

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata.

8 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr - fasole rosii (boabe)
  • 100 gr - porumb (boabe)
  • 100 gr - gogosari marinati
  • O ceapa taiata pestisor
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Ardei copti cu sos de smantana si usturoi Ardei copti cu sos de smantana si usturoi

Ardeii se coc pe grătar sau pe o plită pusă pe ochiul aragazului. Se întorc până sunt gata. Se scot într-o pungă,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
salata orientala