Se pregatesc toate legumele: se taie ardeiul si i se scot samburii, se curata ceapa, se spala toate impreuna cu restul legumelor si apoi se taie: rosiile semiluna, ceapa rondele, ardeii felii subtiri. Se cojesc ouale si se taie si acestea. Se maruntesc sardelele si apoi se adauga tonul, care se scurge de ulei. Usturoiul, condimentele, otetul si uleiul se amesteca, formand un sos cu care se stropeste salata. La sfarsit se adauga si maslinele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii