1. Fierbi cartofii in coaja si dupa ce se racesc putin ii cureti si ii tai felii.Fierbi si fasolea verde in apa clocotita cu sare.
2. Cureti ceapa si ardeiul, le tai fideluta si le amesteci cu fasolea si cartofii. Tai rosiile si le adaugi si pe ele. Scoti macroul din conserva, il dezosezi daca este nevoie si-l adaugi in salata inpreuna cu maslinele.
3. Amesteci 2-3 linguri din uleiul conservei ( dar poti folosi si de masline) cu putin otet, sare si piper dupa gust si-l adaugi in salata. Decorezi dupa dorinta cu masline si ardei gras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii