Se fierb timp de 10 minute macaroanele, apoi se clatesc sub un jet de apa rece timp de 5 minute si apoi se lasa sa se raceasca si sa se scurga timp de 10 minute intr-o strecuratoare;
Se amesteca intr-un robot sau blender patrunjel, uleiul, sucul de lamaie si sosul de rosii;
Se toarna sosul intr-un castron si se amesteca cu macaroanele, branza feta taiata cubulete, ardeii taiati felii si maslinele;
Se orneaza in final cu fire de patrunjel si se prajeste paine care apoi se taie cubulete.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii