1. Fierbi pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe pachet. Le scurgi in strecuratoare, le treci prin jet de apa rece si le lasi sa se raceasca.
2. Intre timp, pentru a obtine sosul, amesteci intr-un robot de bucatarie, pana la omogenizare, patrunjelul, in prealabil spalat si tocat, uleiul de masline, zeama de lamaie, un praf de sare si sosul de soia.
3. Cureti si speli ardeii. Tai branza in cuburi, ardeii in fasii, iar maslinele rondele.
4. Intr-un castron, amesteci macaroanele cu ardeii, maslinele si sosul.
5. Speli frunzele de salata, iar dupa ce s-au scurs, le asezi intr-un bol.
6. Peste ele aranjezi salata cu paste, pe care o decorezi cu frunze de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii