1. Fierbi pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe pachet. Le scurgi in strecuratoare, le treci prin jet de apa rece si le lasi sa se raceasca.
2. Intre timp, pentru a obtine sosul, amesteci intr-un robot de bucatarie, pana la omogenizare, patrunjelul, in prealabil spalat si tocat, uleiul de masline, zeama de lamaie, un praf de sare si sosul de soia.
3. Cureti si speli ardeii. Tai branza in cuburi, ardeii in fasii, iar maslinele rondele.
4. Intr-un castron, amesteci macaroanele cu ardeii, maslinele si sosul.
5. Speli frunzele de salata, iar dupa ce s-au scurs, le asezi intr-un bol.
6. Peste ele aranjezi salata cu paste, pe care o decorezi cu frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii