salata cu fructe de mare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fructe de mare
  • 100 g masline kalamata
  • 100 g cascaval Edam sau Gouda
  • 1 salata verde
  • ceapa verde
  • 1 grepfruit roz mic
  • 1 ardei capia
  • rosii cherry
  • ulei de masline, suc de lamaie
  • 2/3 linguri maioneza cu usturoi

Mod de preparare

Fructele de mare se oparesc in apa clocotita. Maslinele se taie rondele.Salata verde se taie sau se rupe cu mana.Ceapa ardeiul grepfrutul se taie bucatele mici, rosiile cherry se taie in jumatati.Se amesteca toate ingredientele intr/un bol se adauga dressing/ul de ulei 2/3 cu 1/3 suc de lamaie si maioneza. Se amesteca bine si se tine la rece cca.1 h pt.a se patrunde aromele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise