Salata cu fructe de mare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr fructe de mare proaspete sau congelate (caracatita
  • surimi
  • sepi
  • crevete)
  • 3 fire ceapa verde
  • 100 ml iaurt
  • patrunjel verde
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • knorr salad dressing
  • cateva frunze de rucola

Mod de preparare

Fructele de mare se spala, se maruntesc putin si se prajesc in ulei incins aprox 20 min. Se scot apoi pe hartie absorbanta. Se amesteca iaurtul cu knorr salad dressing, ceapa tocata marunt, putin patrunjel tocat, sare, piper si se torna peste rucola rupta usor. La sfarsit se pun fructele de mare si se amesteca usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise