Preparare grau incoltit
1. Speli bine boabele de grau cu apa rece. Apoi le pui intr-un vas si le acoperi cu putina apa. Tii vasul acoperit cu hartie, intr-un loc cald. Dupa 24 de ore, speli de cateva ori graul incoltit (coltisori de 1 mm) si il poti consuma.
Preparare orez
2. Speli orezul si il fierbi la foc mic in apa cu putina sare. Tai rosiile felii, jambonul cubulete, adaugi andiva, spanacul, ceapa taiata rondele, orezul fiert si clatit cu apa rece, graul incoltit. Asezonezi compozitia cu ulei si, daca vrei sa fie picanta, cu un ardei iute taiat rondele. Decorezi cu marar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii