Preparare grau incoltit
1. Speli bine boabele de grau cu apa rece. Apoi le pui intr-un vas si le acoperi cu putina apa. Tii vasul acoperit cu hartie, intr-un loc cald. Dupa 24 de ore, speli de cateva ori graul incoltit (coltisori de 1 mm) si il poti consuma.
Preparare orez
2. Speli orezul si il fierbi la foc mic in apa cu putina sare. Tai rosiile felii, jambonul cubulete, adaugi andiva, spanacul, ceapa taiata rondele, orezul fiert si clatit cu apa rece, graul incoltit. Asezonezi compozitia cu ulei si, daca vrei sa fie picanta, cu un ardei iute taiat rondele. Decorezi cu marar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii