Se fierb ouăle 10 minute.
Legumele se lasă 20 minute la abur apoi se sărează şi se toacă. La fel şi ceapa.
Gălbenuşurile se freacă cu ulei de măsline şi o lingură de muştar.
După care se adaugă iaurtul şi iarba ciorii şi legumele tocate.
Se condimentează şi se amestecă uşor.
Albuşurile se taie mai grob şi se adaugă în castron.
Se mai condimentează dacă mai e nevoie, după care se lasă la rece 1 oră.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii