Salata cu legume si carne de vitel

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 300 g carne de vitel
  • 100 g cascaval
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura verdeata
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Speli carnea si o fierbi o ora pe foc mic in apa cu sare .Cureti toate legumele, le speli, apoi tai ardeii inele, rosiile felii si ceapa solzisori.

2. Dupa ce a fiert carenea, o tai bucati si adaugi peste legume alaturi de cascavalul ras.

3. Amesteci uleiul cu otetul si usturoiul pisat, potrivesti de sare si piper si torni sosul in salata pregatita.Presari la final verdeata tocata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor