Salata verde se spala bine si se rupe in fasii mai mari.
Baconul se taie in bucati mici si se prajeste in ulei ( sau se baga un pic la cuptor la temperatura mare ).
Rosiile se taie in jumatati de felii.
Ardeiul gras se taie julienne.
Feliile de toast se pun un pic pe gratar sau se fac la toaster , dupa care se taie in jumatati pe diagonala.
Sosul se face astfel : se amesteca iaurt fara grasime cu putin ulei de masline, sare, piper alb, marar tocat, menta proaspata tocata si putin vin alb.Se omogenizeaza bine.
Se aseaza salata verde in mijlocul unui bol, dupa care se aranjeaza si celelalte legume, cat mai estetic. Deasupra se pun crutoanele de costita si se presara sosul. Se decoreaza cu masline si verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii