. Salata cu macris , conopida si mazare

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame de conopida
  • - 150 grame de macris
  • - 100 grame de mazare boabe
  • - 200 grame de piept de pui
  • - 4 ciuperci
  • -zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean.

Mod de preparare

Macrisul se taie fasii.

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delikat,

Ciupercile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga boabele de mazare fierte, zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise