Salata cu macris , pui si bame

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame piept de pui
  • - 200 grame de macris
  • - 8 bame
  • - 2 ciuperci
  • - 3 rosii
  • - o lingura de maioneza
  • - o lingura de smantana
  • - piper
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu delikat.

Macrisul se taie fasii

Ciupercile si rosiile se taie feliute.

Bamele se spala in 2-3 ape calde si apoi se oparesc in apa cu otet.

Se pun intr-o salatiera, se adauga smantana amestecata cu maioneza si piper si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise