.Salata cu macris si fasole galbena

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame de fasole galbena
  • - 150 grame de macris
  • - 3 ciuperci
  • - 2 rosii
  • - 2 castraveti
  • - 3 linguri de sos picant
  • - 150 grame de cascaval
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Fasolea galbena se fierbe in apa cu sare.

Macrisul se taie fasii.

Ciupercile, rosiile si castravetii se taie feliute.

Cascavalul se taie cubulete.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga sosul picant si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise