.Salata cu macris si fasole galbena

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame de fasole galbena
  • - 150 grame de macris
  • - 3 ciuperci
  • - 2 rosii
  • - 2 castraveti
  • - 3 linguri de sos picant
  • - 150 grame de cascaval
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Fasolea galbena se fierbe in apa cu sare.

Macrisul se taie fasii.

Ciupercile, rosiile si castravetii se taie feliute.

Cascavalul se taie cubulete.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga sosul picant si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor