Macroul se curata de piele si oase. Se taie carnea cuburi. Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie julien fin. Se amesteca cu putina sare. Oul se fierbe si se taie rondele,. i
Intr-un bol se amesteca ingredientele si se asezoneaza cu sare, piper, ulei si otet sau lamaie dipa gust, se aseaza rondelele de ou fiert si patrunjel verde tocat fin. Se seveste pe frunze de salata verde la platou sau farfurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii