Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
1 macrou afumat, 2 teline mijlocii, 1 morcov, 1 mar, 3 linguri maioneza, un praf de sare, felii de lamaie, frunze de patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Macroul afumat, fara oase si fara pielita, se taie marunt; telina, morcovul si marul curatate si date pe razatoarea mica se storc de zeama si se pun intr-un castron. Se amesteca impreuna cu pestele, maioneza si sare. Se orneaza cu felii subtiri de lamaie si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Macroul se curata de piele si oase. Se taie carnea cuburi. Cartofii se fierb in coaja. Se curata
6 voturi
2 comentarii
30 min
Se spala bine cartofii si se fierb in coaja impreuna cu morcovii. mazarea si niste condimente pentru
2 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate