Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja in apa cu sare, iar separat fierbi un ou. Desfaci macroul il cureti de oase, apoi se spala rosiile, cureti ardeii si ceapa si tai legumele cubulete. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti si ii tai bucatele si-i amesteci cu legumele taiate si pestele dezosat.
Se prepara apoi maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, ulei, zeama de lamaie, sare si smantana adaugata la urma. Porumbul se strecoara si se adauga peste legume impreuna cu maioneza, dupa care se amesteca si se da la frigider pentru o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii