Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja in apa cu sare, iar separat fierbi un ou. Desfaci macroul il cureti de oase, apoi se spala rosiile, cureti ardeii si ceapa si tai legumele cubulete. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti si ii tai bucatele si-i amesteci cu legumele taiate si pestele dezosat.
Se prepara apoi maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, ulei, zeama de lamaie, sare si smantana adaugata la urma. Porumbul se strecoara si se adauga peste legume impreuna cu maioneza, dupa care se amesteca si se da la frigider pentru o ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii