Se curăţă 5 morcovi mai mari, se rad pe răzătoarea mică, după care se storc de tot sucul lor. 2 bucăţi de praz se spală bine şi se taie în lungime, apoi ăn jumătăţi de rondele foarte fin tăiate. Se sărează şi se storc bine, apoi se amestecă cu morcovii. Separat, se face maioneza, în care se adaugă o linguriţă de muştar şi se pune peste morcovi şi praz. Se sărează după gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii