Mai intai faceti sosul. Lasati deoparte citeva frunze de busuioc pentru decor, iar pe celelalte tocati-le nu prea marunt si zdrobiti-le intr-un mojar impreuna cu un praf de sare. Aduagati putin ulei si amestecati, obtinind un delicios sos de busuioc. Rupeti brinza cu atentie pe un platou mare de servit. Taiati rosiile bucati mai mari si asezonati-le intr-un castron cu ceapa verde, ulei de masline , putin otet cu ierburi aromate, asre si piper. Puneti rosiile peste mozzarella si turnati sosul de busuioc. Presarati frunzele de busuioc ramase si serviti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii