1. Bati ouale cu sare si piper, incorporezi cascavalul ras si prajesti in unt 3 omlete de grosimea unei clatite.Coapte, le tai fasii ( ca taieteii) si le lasi deoparte.
2. Cureti, speli salata si o lasi deoparte.
3. Intre timp faci sosul astfel : amesteci smantana cu mustarul, otetul, uleiul, pui verdeata tocata, potrivesti sare si piper si omogenizezi sosul.
4. Adaugi omleta fasii si sos dupa gust si aduci salata la masa presarata cu verdeata fin tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii