2 oua se pun la fiert pentru 8-9 minute, se tin sub jet de apa rece, pentru a indeparta cu usurinta coaja, se taie marunt sau felii. Se scoate coaja de la feliile de paine, miezul se taie cubulete si se prajesc in tigaie cu putin ulei(1 lingura). Galbenusul ramas se freaca cu mixerul, adaugand putin cate putin uleiul, otetul, tofu, mustarul si putina sare, se formeaza o crema usoara. Intr-un bol se adauga ouale fierte, salata verde taiata fasii subtiri, rosiile taiate in doua, verdeata tocata marunt. Se adauga sosul si crutoanele de paine. Se amesteca usor si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii