Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in cuburi. Ouale se pun in apa si dupa ce au dat in clocot se mai continua fierberea cca.10 min, dupa care se racesc bine, se curata si se taie felioare sau sferturi. usturoiul curatat se taie in felioare, ceapa se taie felii subtiri si se spala. Parizerul se taie straturi, se prajeste si apoi se lasa sa se raceasca. Cartofii se amesteca usor cu ouale, ceapa, parizerul, usturoiul, sarea, piperul, verdeata, uleiul si zeama de lamaie. Se aranjeaza pe un platou si se decoreaza cu felii de ou si verdeata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii