Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in cuburi. Ouale se pun in apa si dupa ce au dat in clocot se mai continua fierberea cca.10 min, dupa care se racesc bine, se curata si se taie felioare sau sferturi. usturoiul curatat se taie in felioare, ceapa se taie felii subtiri si se spala. Parizerul se taie straturi, se prajeste si apoi se lasa sa se raceasca. Cartofii se amesteca usor cu ouale, ceapa, parizerul, usturoiul, sarea, piperul, verdeata, uleiul si zeama de lamaie. Se aranjeaza pe un platou si se decoreaza cu felii de ou si verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii