Pieptul de pui se taie cubulete si se prepara dupa preferinte (fiert sau prajit).
Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam funditele.
Le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj, apoi le scurgem si le dam printr-un jet de apa.
Intr-un bol punem funditele, pieptul de pui, boabele de porumb, maioneza si usturoiul tocat (eu de obicei amestec bine usuroiul cu maioneza si apoi adaug peste celelalte ingrediente).
Atentie cand se adauga maioneza, toate ingredientele trebuie sa fie reci.
Este o salata care se poate servi in orice perioada a anului.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii