Pieptul de pui se taie cubulete si se prepara dupa preferinte (fiert sau prajit).
Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam funditele.
Le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj, apoi le scurgem si le dam printr-un jet de apa.
Intr-un bol punem funditele, pieptul de pui, boabele de porumb, maioneza si usturoiul tocat (eu de obicei amestec bine usuroiul cu maioneza si apoi adaug peste celelalte ingrediente).
Atentie cand se adauga maioneza, toate ingredientele trebuie sa fie reci.
Este o salata care se poate servi in orice perioada a anului.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii