Salata cu paste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr paste sub forma de fundite (barilla)
  • - 1 cutie de 200g de porumb
  • - 1 piept de pui
  • - usturoi (o capatana mica)
  • - sare
  • - maioneza

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se prepara dupa preferinte (fiert sau prajit).

Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam funditele.

Le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj, apoi le scurgem si le dam printr-un jet de apa.

Intr-un bol punem funditele, pieptul de pui, boabele de porumb, maioneza si usturoiul tocat (eu de obicei amestec bine usuroiul cu maioneza si apoi adaug peste celelalte ingrediente).

Atentie cand se adauga maioneza, toate ingredientele trebuie sa fie reci.

Este o salata care se poate servi in orice perioada a anului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor