Pastele se fierb in apa cu sare respecte timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa sa se raceasca. Se scurg si se pun intr-un bol impreuna cu rosiile taiate felii, castravetele rondele, ceapa tocata marunt, maslinele Feta taiata cubulete mici. Din 4-5 linguri de ulei de masline, 2 otet, sare piper se face un sos care se toarna peste salata amestecand usor. Pe deasupra se stoarce lamaia si se da la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii