Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam si curatam legumele, taiem rosiile in 4, castravetele felii, ardeiul iute inele, pieptul de pui cubulete. Pastele scurse de apa se amesteca cu legumele si carnea. Pregatim un dressing din zeama si coaja de lamaie rasa, smantana, iaurt, sare, piper. Turnam dressingul peste salata, amestecam, radem cascavalul(sau branza), ornam cu masline negre.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii