Pastele se fierb in apa cu sare.
Morcovul, prazul si ardeiul gras se taie rondele si apoi se calesc in putin ulei.
Patrunjelul se toaca marunt.
Cascavalul se da pe razatoarea fina.
Susanul se introduce la cuptor pana devine rumen.
Toate acestea se pun intr-un bol, se adauga piper, sare si boia, susanul, patrunjelul tocat, se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean si pe deasupra se presara cascavalul ras.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii