Pastele se fierb 10 minute in apa cu sare.Se trec apoi printr-un jet de apa rece,si se lasa la scurs intr-o sita.In acest timp rosiile se taie jumatati,prazul rondele fine,si sunca fasii mai late.Se amesteca rosiile cu prazul,sunca,pastele si uleiul.
Ptr. sosul de salata,se piseaza usturoiul(sau se taie foarte fin) si se amesteca cu maioneza,iaurtul si sucul de lanaie;se condimenteaza cu sare,piper si putin zahar.Se toarna sosul peste salata si se garniseste cu verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii