Pastele se fierb 10 minute in apa cu sare.Se trec apoi printr-un jet de apa rece,si se lasa la scurs intr-o sita.In acest timp rosiile se taie jumatati,prazul rondele fine,si sunca fasii mai late.Se amesteca rosiile cu prazul,sunca,pastele si uleiul.
Ptr. sosul de salata,se piseaza usturoiul(sau se taie foarte fin) si se amesteca cu maioneza,iaurtul si sucul de lanaie;se condimenteaza cu sare,piper si putin zahar.Se toarna sosul peste salata si se garniseste cu verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii