Se pune pasta la fiert in apa fierbinte sarata cu 4 linguri ulei ca sa nu se lipeasca apoi se raceste cu apa rece. Intr-un castron se pun rosiile cubulete, prunele felii, maslinele rondele, se adauga tonul scurs de ulei, frunzele de busuioc rupte bucatele mai mici, uleiul ramas, sare, piper si se amesteca bine. Se adauga pastele si se amesteca. Se acopera si se pune in frigider cam jumatate de ora apoi se serveste (eu nu am mai avut rabdare si am mancat-o fara sa o mai pun in frigider si a fost buna...)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii