Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe culori (cu spanac si bulion,verzi si rosii), iar cantitatile ingredientelor sunt dupa dorinta si gust.Pastele se fierb,se toaca castravetii si sunca (merge si parizer si salam cu sunca),se condimenteaza dupa gust se prepara maioneza in functie de cantitatea preparata din 2-3 oua,se amesteca toate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii