Pastravii se curata de pielita si de oase si se taie bucati mari. Ceapa se taie marunt, si se caleste putin in ulei de masline impreuna cu feliulte de ciuperci.Se sareaza, se pipereaza si se scurge bine de uleiul ramas. Se amesteca pestele cu ceapa si ciupercile si salata fasii, iar peste se toarna un sos din ulei, otet, knorr salad dressing. La sfarsit se orneaza cu alune maruntite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii