Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Ingrediente
2 pastravi afumati, 1 ceapa, 4 linguri ulei de masline, 1 conserva de ciuperci, sare, piper alb, 2 linguri de otet, 2 linguri de alune, cateva frunze de salata
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pastravii se curata de pielita si de oase si se taie bucati mari. Ceapa se taie marunt, si se caleste putin in ulei de masline impreuna cu feliulte de ciuperci.Se sareaza, se pipereaza si se scurge bine de uleiul ramas. Se amesteca pestele cu ceapa si ciupercile si salata fasii, iar peste se toarna un sos din ulei, otet, knorr salad dressing. La sfarsit se orneaza cu alune maruntite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate