Se taie pepenele in doua, se scot semintele, se taie pulpa cubulete sau se scot sfere mici (cu o lingura pentru bule de inghetata), se stropesc cu suc de mere (sau cu vin dulce), se acopera si se lasa o ora la frigider sa se odihneasca. - Se zvanta bine carnea de pui intr-un stergar si se prajeste in untul incins, pana ce se rumeneste usor pe ambele parti. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se raceasca. - Se curata de coaja grapefruit-urile si se desfac in sferturi, indepartand pielita alba. Se scot din frigider cubuletele de pepene si se scurg de zeama (care se pastreaza). Se amesteca frisca cu maioneza, zeama de lamaie si sosul picant (Tobasco) si se adauga - dupa gust - putin din sosul lasat de pepene. Se bat bine toate ingredientele pana ce sosul devine neted, dupa care se gusta de sare si piper. Se taie carnea fasii subtiri si se amesteca cu cubuletele de pepene. Pe un platou se asaza sferturile de grapefruit in forma de stea, la mijloc se pun cubuletele de pepene si fasiile de carne si peste ele se toarna sosul. Se decoreaza salata cu nucile zdrobite si se serveste imediat.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii