Salata cu pere, struguri, nuci si branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salata cu pere, struguri, nuci si branza

Ingrediente

  • 100 g de mix de salata (spanac, rucola, salata iceberg, radicchio)
  • 2 pere mici, spalate
  • aproximativ 25 de boabe de strugure, spalate
  • 2 linguri cu zeama de lamaie
  • 3 linguri cu ulei din samburi de struguri (sau ulei de masline)
  • o lingura cu mustar
  • o lingura cu miere
  • o mana cu nuci sau alune
  • 150 g de branza de capra sau cu mucegai albastru
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pregatim dressingul – punem mierea, mustarul, uleiul din samburi de struguri, zeama de lamaie, sare si piper macinat si amestecam bine.

Taiem boabele de strugure in jumatati si le scoatem samburii (sau folosim struguri fara samburi).

Taiem perele in jumatati si le scoatem semintele, apoi le feliem subtire

Peste mixul de salata punem strugurii si feliile de para.

Turnam dressingul si amestecam usor.

Rupem deasupra branza si presaram nucile.

Lasam salata minim 30 de minute in frigider, apoi servim.

Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/SMH7yf7sw8U

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise