Pregatim dressingul – punem mierea, mustarul, uleiul din samburi de struguri, zeama de lamaie, sare si piper macinat si amestecam bine.
Taiem boabele de strugure in jumatati si le scoatem samburii (sau folosim struguri fara samburi).
Taiem perele in jumatati si le scoatem semintele, apoi le feliem subtire
Peste mixul de salata punem strugurii si feliile de para.
Turnam dressingul si amestecam usor.
Rupem deasupra branza si presaram nucile.
Lasam salata minim 30 de minute in frigider, apoi servim.
Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/SMH7yf7sw8U
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii