Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare, se respecta timpul indicat pe ambalaj. Ouale se pun la fiert pentru 6-7 minute(ouale de gaina) , pentru ouale de prepelita 5 minute. Intr-un bol se pun ouale taiate in 4 sau 2 , salata verde maruntita, avocado curatat si taiat cubulete, pestele afumat maruntit(si curata de oase daca are), porumbul scurs, orezul scurs si racit, patrunjelul tocat fin. Se adauga sare, piper, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, se amesteca bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii