Pestele,daca este la conserva,se scurge de ulei si se pune pe servetele absorbante;
Ceapa,ridichile se curata,salata se spala frunza cu frunza,se pune la uscat,dupa care se taie,respectiv se rupe si se pun intr-un bol de salata;
Rosiile se spala, se taie felioare;
Casul se taie cuburi;
Se face un dresing din otet,cimbru,ulei masline,marar,sare,piper(dupa gust),se toarna peste salata si se amesteca usor pana la incorporare;
Se pune pe un paltou,se orneaza cu bucatele de cas,rondele de ceapa verde si peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii