SALATA CU PESTE AFUMAT SI CAS

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 salata verde;
  • 1 conserva sprot afumat sau 150 grame hamsie afumata;
  • 300 grame cas(vaca sau oaie,dupa preferinta);
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 1 legatura ridichi;
  • 2-3 rosii;
  • 1 legatura marar;
  • sare,piper,otet,ulei masline,cimbru.

Mod de preparare

Pestele,daca este la conserva,se scurge de ulei si se pune pe servetele absorbante;

Ceapa,ridichile se curata,salata se spala frunza cu frunza,se pune la uscat,dupa care se taie,respectiv se rupe si se pun intr-un bol de salata;

Rosiile se spala, se taie felioare;

Casul se taie cuburi;

Se face un dresing din otet,cimbru,ulei masline,marar,sare,piper(dupa gust),se toarna peste salata si se amesteca usor pana la incorporare;

Se pune pe un paltou,se orneaza cu bucatele de cas,rondele de ceapa verde si peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor