Cureti cartofii si ii pui la fiert in apa cu putina sare. In timp ce fierb cartofii, speli si toci patrunjelul. Cureti usturoiul si il zdrobesti cu sare. Torni uleiul picatura cu picatura, peste usturoi si amesteci energic, obtinand astfel o maioneza de usturoi, in care incorporezi treptat smantana. Scurgi cartofii fierti, ii lasi putin la racit, apoi ii tai in cubulete. Amesteci pestele cu zeama de lamaie, cartofii, patrunjelul, sare si piper dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii