Cartofii se fierb in coaja, se taie in patru parti, apoi in felii, dupa care se stropesc cu ulei; Rosiile se taie feliute si se stropesc cu ulei;
Fasolea se fierbe, dupa caz se folosesc cele din conserve, apoi se stropesc cu ulei;
Se prepara un sos din otet, mustar, sare, zahar, piper si ulei; Se alege o farfurie plata, se asaza pe mijloc fasolea verde, de jur imprejur cartofii, deasupra feliile de rosii, pestisorii, iar la sfarsit se toarna sosul deasupra;
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii