Se curata pestele, se spala si se fierbe in apa clocotita cu sare.Se fierbe timp de 10 -15 minute, dupa care il scoti si il lasi sa se raceasca.Intre timp se curata cartofii, morcovii, mazarea si se pun la fiert separat.Prepari apoi maioneza si o amesteci cu mustarul si smantana.Cand pestele este racit, il cureti de oase.Se strecoara legumele fierte, se taie cubulete cartofii si morcovii si se amesteca cu pestele si 3/4 din sosul de maioneza.Se potriveste de sare si piper dupa gust si se amesteca bine salata.Se pune apoi intr-un bol salata si se adauga si restul de sos si patrunjelul tocat marunt si o dai la frigider pentru 2-3 ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii