Se unge pieptul de pui cu Rama Culinesse, se presară cu Knorr Delicat Universal şi se lasă pentru câteva minute.
Se prăjeşte în tigaia încinsă, fără grăsime şi se bagă apoi la cuptor la o temperatură 160-180As C în jur de 10-20 de minute. După răcire se taie felii.
Din clătite se pregătesc „cosulete”, punându-se în forme care se ţin la în cuptor încins.
Se spală salata şi săpoi se rupe în bucăţi, se adaugă porumbul, ardeiul şi se toarnă Knorr Salad Dressing Grecesc pregătit conform indicaţiilor de pe ambalaj. Totul se amestecă uşor, după care compoziţia se pune în „cosulete”, deasupra aşezându-se feliile de pui.
Se serveşte cu pâine baghetă uşor coaptă în cuptor, unsă cu usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii