Fierbeti pieptul de pui, in aburi, vreme de 15 minute si taiati-l felii subtiri. Spalati ardeiul, indepartati semintele si nervurile si taiati-l cubulete. Tocati marunt ceapa curatata si coaja de lamaie, spalati bine si zvantati frunzele de spanac.
Stoarceti intr-un bol jumatatea de lamaie si adaugati, pe rand, mustarul, sosul Worcestershire, piperul, fileurile de ansoa maruntite, usturoiul presat, uleiul si iaurtul. Amestecati bine, turnati sosul intr-un castron si incorporati carnea si restul ingredientelor. Amestecati usor, ca sa se patrunda bine, presarati peste salata feliile subtiri de cascaval si serviti-o rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii