SALATA CU PRUNE SI PIEPT DE RATA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 1 piept de rata,
  • sare,
  • 1 lingurita rozmarin,
  • 1 salata lollo,
  • 1 salata freeze,
  • 300g.prune,
  • 2 linguri ulei,
  • 50g.seminte de dovleac decorticate,
  • 1/2 dl. otet balsamic;

Mod de preparare

1.Pieptul de rata se sareaza si se freaca cu rozmarin pe toate partile,apoi se frige in putin ulei cate 5 minute, pe fiecare parte.Se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri.

2.Se spala salata si se scurge(se poate centrifuga).

3.Prunele se spala, se scot samburii,se pun in salatiera,se stropesc cu otet balsamic si restul de ulei.Se adauga semintele de dovleac, pe care le prajim putin in prealabil,salata rupta cu mana in bucati,se amesteca toate ingredientele bine, cu exceptia pieptului de rata, si se repartizeaza pe 4 farfurii.Deasupra se aranjeaza feliile de piept de rata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor