1.Pieptul de rata se sareaza si se freaca cu rozmarin pe toate partile,apoi se frige in putin ulei cate 5 minute, pe fiecare parte.Se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri.
2.Se spala salata si se scurge(se poate centrifuga).
3.Prunele se spala, se scot samburii,se pun in salatiera,se stropesc cu otet balsamic si restul de ulei.Se adauga semintele de dovleac, pe care le prajim putin in prealabil,salata rupta cu mana in bucati,se amesteca toate ingredientele bine, cu exceptia pieptului de rata, si se repartizeaza pe 4 farfurii.Deasupra se aranjeaza feliile de piept de rata.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii