Feliile de paine se ung cu ulei de masline, se freaca cu catelul de usturoi taiat in doua, se taie in cubulete mici(crutoane), se aseaza pe o tava si se pune in cuptor, pentru a se praji bine pe toate partile. Puiul se taie in bucatele de cativa cm(2-3). Ouale se amesteca cu putina faina. bucatele de pui se trec prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana devin auri. Se aseaza pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta, pentru a se indeparta surplusul de ulei. Salata se spala, se desface in foi, se aseaza pe o farfurie, se adauga bucatele de pui pane, rosiile taiate in doua, crutoanele, bucatele de parmezan. Din ulei, mustar, otet, sare, piper, maioneza, se face un sos care se adauga peste salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii