Intr-un castron pentru salata se aranjeaza un \"pat\" de crutoane peste care se adauga pieptul de pui (fiert sau prajit in tigaie de teflon)taiat cubulete sau fasii. Se amesteca cu salata verde taiata mai mare, ardeiul gras taiat sau rupt fasii, rosiile taiate cubulete. Se adauga sare, piper , ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit se rade cascaval.Smanatana se toarna pe deasupra in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii