Ingrediente
1 conserva cu boabe de fasole alba, natur (500 g), 200 de grame de fasole verde, 6 cepe albe mici, o coada de telina, 250 de grame de pui afumat, 5 linguri cu ulei de masline, 2 linguri cu otet din vin, 100 de grame de fulgi de nuca de cocos, sare, piper proaspat macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Curata cepele albe si taie-le subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina. Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, cepele albe taiate subtire si telina. Amesteca totul cu grija.
3. Prepara sosul: pune intr-un bol uleiul de masline, otetul din vin, un varf de sare si un praf de piper macinat. Omogenizeaza, toarna compozitia peste legume, in salatiera, si amesteca usor cu puiul, aseaza-le in centrul salatei si serveste.