Fierbeti ouale tari, le curatati, apoi le taiati in sferturi.Spalati foarte bine frunzele de papadie si le rupeti. Curatati anghinarele de cozi si de frunze, le taiati felii late de 1 cm si le puneti sa fiarba in apa usor sarata. Cind s-a racit, taiati feliile de anghinare in bastonase. Intr-un castron combinati mustarul cu otetul, sarea, piperul, apoi, frecind, intocmai ca la maioneza, puneti picurat uleiul. Taiati rosiile si ardeii, le puneti peste oua, anghinare si papadie si asezonati salata cu sosul de mustar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii