autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata cu rosii si castraveti

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
300 g rosii, 300 g castraveti, 3 fire ceapa verde, 150 g iaurt, sare, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa. Speli legumele sub jet de apa. Cureti rosiile de cotoare, iar castravetilor le indepartezi capetele si, daca doresti, coaja.

Tai rosiile in felii sau cuburi, ceapa marunt si castravetii in rondele sau cubulete. Le asezi intr-un bol, le presari cu sare dupa gust, adaugi iaurtul si amesteci usor. Servesti salata imediat, ca sa nu se inmoaie legumele.



Portii: 3
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rosii si castraveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata asortata cu rosii si castraveti

Salata asortata cu rosii si castraveti

Se spala si se curata castravetii de coaja, ardeiul de cotor si seminte si ceapa. Rosiile se taie

27 voturi    14 comentarii
10 min
Salate reci
Salata de rosii, castraveti, branza si ou

Salata de rosii, castraveti, branza si ou

Mod de preparare Se fierb oule de gaina. Intre timp se spala legumele. Se taie castravetele rondele,

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g rosii
  • 300 g castraveti
  • 3 fire ceapa verde
  • 150 g iaurt
  • sare
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Icre de scrumbie