autor:

ana catalina focsa

» » Salate

Salata cu rucola

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 mai 2010

Ingrediente
1 rosie, rucola, 2 cepe verzi(eu am ales doar partea alba), 100 gr branza feta sau telemea, 1/2 ardei rosu gras, 1 morcov, zeama de la 1/2 de lamaie, ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine legumele si se usuca.Intr-un castron adanc pentru salata,adaugam ardeiul taiat dupa plac,rosia taiata felii(puteti elimina pielea daca doriti),morcovul curatat si dat prin razatoarea cu ochiuri mari,branza feta sau telemeaua taiata in cuburi sau sfaramata cu mana si in final rucola.Se amesteca un pic cu o lingura si o furculita ,sau chiar cu mana ,dupa care adaugam zeama de lamaie,uleiul si un pic de sare.Atentie cu sarea,pt ca branza este deja sarata.Se amesteca din nou si se serveste .Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rucola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola

Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola

Pune fasolea la fiert in apa cu sare apoi scurge-o.Prajeste migdalele intr-o tigaie fara grasime

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de spanac, rucola, rosii cherry, sfecla si branza

Salata de spanac, rucola, rosii cherry, sfecla si branza

-Se spală foarte bine spanacul, rucola, roșiile și se curăță sfecla. -O parte din frunzele

1 vot    2 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Sanatoasa si gustoasa.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Imi place cum arata, o explozie de vitamine si culori in farfurie, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • rucola
  • 2 cepe verzi(eu am ales doar partea alba)
  • 100 gr branza feta sau telemea
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 morcov
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Sanatoasa si gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata spaniola