autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata cu sos de salsa verde

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
60 g patrunjel proaspat, 30 g menta proaspata, 30 g frunze de busuioc proaspat, 2 linguri capere, 1 catel de usturoi zdrobit, 4 linguri ulei de masline, frunye de salata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toaca toate ingredientele intr-un robot pana cand se maruntesc. Asezoneaza cu sare si piper negru macinat, iar apoi toarna sosul intr-un bol mic. Acopera cu film alimentar si da la rece pana cand servesti. Se serveste cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sos de salsa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de primavara

Salata de primavara

Este delicioasa, pe cuvant. Nevoita, din motive de sanatate, sa gasesc retete de salate de cruditati,

0 voturi    2 comentarii
10 min
Salate diverse
Salata de naut cu vinete

Salata de naut cu vinete

Se fierbe putin boabele de naut se scurg si se pun intr-un vas adinc. Se prajesc cuburile de vinete

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 60 g patrunjel proaspat
  • 30 g menta proaspata
  • 30 g frunze de busuioc proaspat
  • 2 linguri capere
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 4 linguri ulei de masline
  • frunye de salata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tocana de legume cu orez