Fileul de peste se ruleaza sub forma de papiota, se condimenteaza, se adauga 1 lingura de ulei si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Spanacul se scurge bine, se condimenteaza, se adauga ceapa tocata marunt, untul, usturoiul si se caleste timp de 6-7 minute. Se aseaza spanacul intr-un vas rezistent la foc, se adauga deasupra fileurile de peste, apoi ouale batute amestecate cu cascavalul ras. Se introduce la cuptor timp de 10 minute. Se decoreaza cu felii de lamaie si se aseaza pe foi de spanac pe un platou.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii